mel E-mail  

BUTIRAN BUKU

 

 

 

 

14

 

Variasi Menjahit Tirai memaparkan asas untuk menghasilkan langsir yang ringkas dan mudah. Bagi yang baru berjinak untuk menghasilkan langsir sendiri, boleh dapatkan buku ini untuk panduan dan rujukan anda. Jika sudah mahir dengan asas menjahit langsir anda akan lebih mahir dan bijak untuk menggabungkan rekaan langsir sendiri.

 

 

 

 

15

55 SOAL JAWAB PENYAKIT BERSAMA DR. EZAIRY merupakan masterpiece dalam memberi pencerahan terhadap ilmu kesihatan kepada orang ramai. Mengambil penyakit-penyakit yang peratusannya tinggi dalam kalangan rakyat Malaysia sendiri, Dr. Ezairy menjawab satu per satu soalan dengan lengkap berserta jalan terbaik untuk mencegahnya.

16

 

Jangan bimbang. Ini bukan buku ilmu hitam yang mengajar para isteri pakai minyak guna-guna, apatah lagi nasi kangkang. Bukan juga buku pukau-memukau yang guna jam pendulum sehingga mangsa boleh terpukau, kononnya.

Buku ini ibarat buku silap mata yang bergantung pada ‘tricks’ semata-mata. Tahu apa itu ‘tricks’? MUSLIHAT! Buku ini hanya penuh dengan muslihat. Bagaimana anda menggunakan kebijakan anda sebagai isteri untuk memikat dan memukau suami anda!
 

 

 

Halaman-halaman: 1  2  3